WORK

De meeste vastgoedontwikkelingen in de omgeving bestaan uit relatief kleine projecten zonder centraal concept, gemeenschappelijke infrastructuur of masterplan. In dat opzicht is Higuerón West uniek, want door de gecoördineerde aanpak kunnen we niet alleen buitengewone voorzieningen en mooie groene parken die voor frisse lucht zorgen aanleggen, maar ook heel bijzondere elementen toevoegen.

Het beste voorbeeld daarvan is de moderne co-workingruimte, waar u desgewenst vlakbij huis kunt werken. U vindt er een flexibele, creatieve en hedendaagse werkomgeving om te brainstormen, klanten te ontmoeten, aan projecten te werken en te netwerken. Maak zeker ook gebruik van het volwaardige aanbod professionele ondersteunende diensten.

Deze co-workingruimte is afgestemd op networking, creativiteit en flexibiliteit, met diensten zoals een receptie, kantoren voor brainstorming, werktafels, telefoon- en videocabines, multifunctionele printers en een eindeloze stroom vers fruitsap en geurige koffie.

BUSINESS CENTER

Midden in het groene woonproject van Higuerón West maakt het co-workingcenter integraal deel uit van de gemeenschap. Het zet immers de deur open voor een perfect evenwicht tussen werk en privéleven. Zelfstandigen en thuiswerkers kunnen er hun creativiteit de vrije loop laten, in een inspirerende, flexibele en moderne omgeving, op loopafstand van thuis.

Voor ouders die werk en kinderen zo goed mogelijk willen combineren, is het een ideale oplossing, maar ook voor wie een creatief, inspirerend kantoor zoekt met zakelijke ondersteunende diensten, technische voorzieningen, vergaderzalen, wifi en gelegenheden om te verbinden en te netwerken. De co-workingruimte volgt de nieuwste trends in flexibel werken en omvat tevens een gezond café, volledig in lijn met de filosofie van Higuerón West.

Het biedt alle mogelijke comfort en vermijdt tijdverlies in woon-werkverkeer. Tegelijkertijd is het erg centraal gelegen, vlakbij de belangrijkste verbindingswegen, het openbaar vervoer en een plaatselijk treinstation. Binnen een half uur bent u in Málaga met haar internationale luchthaven en het hogesnelheidstreinstation dat u met de rest van Spanje verbindt.

In het co-workingcenter kunt u kiezen tussen een privé- of gedeeld kantoor. Er is ondersteunend personeel en conferentie- en presentatiemateriaal aanwezig en er worden regelmatig networkingevenementen georganiseerd. Precies zoals de toekomstige werkplek er volgens ons moet uitzien!

CONCIERGE SERVICE BY URBANIA

Door de jaren heen heeft Urbania een goede reputatie opgebouwd, niet alleen dankzij de kwaliteit van zijn ontwerpen, bouwwerken en diensten, maar ook dankzij zijn inspanningen na de verkoop, die tot de unieke Concierge Service by Urbania leidden.

Deze gespecialiseerde conciërgedienst is uitsluitend beschikbaar voor de bewoners van hun bouwprojecten. In de loop van de jaren is deze dienst uitgegroeid tot een criterium voor comfortabel en modern wonen, met de nadruk op levenskwaliteit.

Hoe? Door u de dagdagelijkse, tijdrovende taken uit handen te nemen, zodat u zich volledig kunt toespitsen op uw huis, gezin en omgeving. Meer onafhankelijkheid en vrije tijd is tegenwoordig een luxe. Wij stellen moderne technologie en een persoonlijke dienstverlening op mensenmaat ter beschikking, zodat u er ten volle van kunt genieten.

Concierge Service by Urbania biedt de volgende gepersonaliseerde diensten:

 • Woning- en zwembadonderhoud
 • Schoonmaak- en tuinierdiensten
 • Binnenhuisinrichting
 • Huurbeheer en verwelkoming van familie en vrienden
 • Reserveringen voor entertainment
 • Vervoer van en naar de luchthaven en autoverhuur
 • Kinderopvang
 • Verzorging van huisdieren
 • Boodschappendienst
 • Verhuizingen
 • Administratie van nutsdiensten, verzekeringen, bank- of juridische documenten, inschrijvingen voor scholen enz.
 • Tolkdiensten
 • Evenementenorganisatie

Dankzij de CSbyU App zijn al deze diensten maar twee klikken van u verwijderd. Met deze app hebt u toegang tot onze professionele conciërgeteams en kunt u in een oogopslag uw account bekijken en beheren. Maar Concierge Service by Urbania is vooral bedoeld om zo toegankelijk mogelijk te zijn, tegen betaalbare prijzen.

CONTACTEER ONS