PROJECT

Higuerón West is niet zomaar een bouwproject in een van de talloze urbanisaties, maar een minutieus doordachte gemeenschap, met een eersteklas infrastructuur en ondersteunende diensten die garant staan voor superieure levenskwaliteit.

De appartementen en de garden en sky villa's in de eenheden zijn gevestigd in intieme blokken van vijf tot zeven woningen, omringd door zorgvuldig aangelegde tuinen, die rond de huizen een gevoel van rust en schoonheid scheppen. Het project verloopt in fasen, op basis van een ontwikkelingsplan dat uniek is aan de Costa del Sol, met een uitstekende infrastructuurplanning en een harmonieuze architectuurstijl.

De vloeiende vormgeving van het bouwproject benut ten volle de natuurlijke vormen en hellingen van het terrein, waarbij de aandacht voortdurend uitgaat naar strikte privacy. Het uitzicht op de kustlijn van de Costa del Sol en de Middellandse zee is ronduit adembenemend, zodat u thuis steeds tot rust kunt komen en nieuwe energie kunt opdoen.

RUSTIG WONEN IN EEN GROENE ZONE

Higuerón West strekt zich uit over een terrein van 500.000m2, met 100.000m2 aan groene zones, naast de vele tuinen en parken. De bebouwingsdichtheid is dus gering en de woningen zijn als het ware genesteld in het groen. Ze kijken uit over de natuur en de alomtegenwoordige zee. De groene buffer rond Higuerón West is een van zijn buitengewone kenmerken.

Dit vormt het ideale kader voor een woongemeenschap met eigen voorzieningen, zoals een privéclub met conciërgediensten, een modern co-workingcenter, parken en schoolfaciliteiten. Verder zijn er het miniwinkelcentrum, de restaurants, de zwembaden, de paddelclub waar kampioenschappen plaatsvinden, de hightech fitnesszaal en de bekroonde spa van het naburige Reserva del Higuerón Resort.

KWALITEIT EN DUURZAME ONTWIKKELING

De appartementen en sky villa's zelf zijn net als het algemene masterplan van Higuerón West minutieus ontworpen door de architecten van het New Yorkse topbureau Broadway Malyan. Daarmee is dit het enige bouwproject van de Costa del Sol dat in handen is van een dergelijk prestigieuze, internationale studio.

Het woonproject Higuerón West onderscheidt zich door zijn design, milieuvriendelijke opzet en unieke leefomgeving. Vanuit die filosofie werken we met het beroemde aannemersbedrijf Hill International, dat ultramoderne woningen levert. Zij zullen de lat een stuk hoger leggen voor de kwaliteit van vastgoed aan de Costa del Sol.

LEVENSSTIJLCONCEPT

Te midden van het groen wonen.

Door minder te bouwen dan toegestaan is volgens het stedenbouwkundige plan, kiezen de bedenkers van Higuerón West resoluut voor kwaliteit in plaats van volume. Dat past volledig in de visie van een luxueuze, hedendaagse gemeenschap waarin de eigenaars omringd zijn door privéparken ontworpen door Broadway Malyan.

De architecten gebruiken uitsluitend inheemse planten, die niet alleen heerlijk ruiken en er mooi uitzien, maar ook volledig afgestemd zijn op de plaatselijke water voorzieningen. Naast speeltuinen, een openluchttheater en een zone voor honden, komen er ook organische moestuinen, een pendeldienst naar het strand en oplaadstations voor elektrische fietsen en auto's.

Ruimte voor een unieke levensstijl aan de Costa del Sol.

In het centrum van Higuerón West is een lommerrijke boulevard aangelegd met charmante straatkeien, die het verkeer vertragen en het dorpsgevoel versterken. De hoofdstraat loopt door een groene zone met wandel-, loop- en fietspaden. Deze maken deel uit van een geïntegreerd circuit waarin het welzijn van de bewoners voorrang krijgt op verkeer.

Wandelen of fietsen tussen de geurige eucalyptus en rozemarijn die van nature uit op deze heuvelachtige plek groeit – het maakt gewoon deel uit van het leven in Higuerón West. Om auto's zoveel mogelijk te weren en de veiligheid binnen de gemeenschap te bevorderen, zijn er elektrische fietsen en buggy's te huur.

Blueprints

INNOVATIEF OPEN CONCEPT

De appartementen zijn open en ruim, om het gevoel van een villa te geven.

Dit is mogelijk dankzij onze ongebruikelijke aanpak waarbij we de slaapzone aan de bergkant van de woning inrichten. Zo kan de woonzone een derde groter zijn, wat in combinatie met de reusachtige terrassen dubbel zoveel woonruimte geeft.

De terrassen vormen als het ware een uitbreiding van de mooi ingerichte keukens en bieden een verbluffend uitzicht. De rails van de glazen schuifdeuren zijn volledig ingewerkt in de vloer, zodat binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien.

TOONAANGEVENDE ARCHITECTUUR

Broadway Malyan is afgeweken van de normale werkwijze om te bieden wat kopers tegenwoordig verwachten van een woning: ruime, open interieurs met grote ramen waarachter zich uitgestrekte openluchtzones bevinden, waar men op elk moment van de dag en in elk seizoen kan kiezen tussen schaduw en zon. Breid uw zithoek, eetkamer en keuken uit naar buiten toe, afhankelijk van het seizoen, en maak er één grote leefruimte van met het comfort en de stijl van een villa.

Binnen hebben de appartementen veel daglicht. Ze zijn elegant en modern ingericht, met een geraffineerde open indeling. De appartementen en sky villa's van Higuerón West zijn op maat gemaakt, want de eigenaars kunnen heel wat elementen personaliseren, zoals de keuken- en badkamerinrichting of de hypermoderne ingebouwde kook- en barbecuezone buiten. Op de dakterrassen van de sky villa's en in de garden villa's kunnen ze kiezen voor een plonsbad of jacuzzi.

Urbania International levert de perfecte basis waarop u uw eigen stempel kunt drukken. Onze zorgvuldig geselecteerde, toonaangevende binnenhuisarchitecten bieden interieurpakketten op maat van uw voorkeur en budget.

De standaardoptie omvat het volgende:

  • Keuze uit verschillende kleuren en werkbladen voor de keuken
  • Keuze uit verschillende vloeren
  • Eigen parking en berging
  • Stopcontacten om elektrische auto's en fietsen op te laden

Dit zijn optionele extra's:

  • Vloerverwarming in het hele appartement
  • Geïntegreerde zomerkeuken en barbecueruimte op het terras
  • Zwembad/jacuzzi (garden en sky villa's)
  • Domotica-upgrade

Designelementen kunnen om technische redenen worden gewijzigd