800+ GEZELLIGE WONINGEN
12.000m2 SPORT- EN SPAVOORZIENINGEN
100.000m2 DUURZAME GROENE ZONES

MODERNE LEVENSSTIJL MET OOG VOOR GEZONDHEID EN WELZIJN

Higuerón West is een innovatief en duurzaam woonproject van hoogstaande kwaliteit, ontworpen om zijn bewoners een ongeëvenaarde, moderne leefomgeving te bieden in Zuid-Spanje.

Wij creëren een gemeenschap waarin alles draait om buitengewone levenskwaliteit. Een uitgebreid aanbod van wellnessvoorzieningen en -diensten moedigt de bewoners aan tot een gezonde levensstijl. Voeg daar stijlvolle, hedendaagse appartementen en sky villa's met ultramoderne voorzieningen en een panoramisch uitzicht aan toe, en u ziet meteen waarom dit bouwproject zo uniek is.

LEVENDIGE RUIMTEN EN
GEMEENSCHAPPEN CREËREN

 

PERFECTE LOCATIE

Het woonconcept van Higuerón West sluit aan bij de hedendaagse werk- en leefgewoonten. De moderne voorzieningen maken het de inwoners gemakkelijker om te ontspannen en te onthaasten in een ideale omgeving.

Het bouwproject bevindt zich dicht bij belangrijke verbindingswegen, zonder er echter hinder van te ondervinden, op 10 tot 25 minuten van Fuengirola, Benalmádena, Mijas, Marbella, Málaga en de internationale luchthaven. Binnen enkele minuten tijd staat u bovendien op het strand of de golfbaan, of kiest u uit een brede waaier van sportmogelijkheden en andere activiteiten. Hier komt uw geest tot rust en uw lichaam op krachten. 

 

DE WOONGEMEENSCHAP

Deze nieuwe woongemeenschap grenst aan de Reserva del Higuerón Resort, waar de bewoners mogen gebruikmaken van de vele uitstekende voorzieningen: sportfaciliteiten voor wedstrijden, een bekroond spacentrum en voortreffelijke eetgelegenheden. Toch is Higuerón West een woonproject met een eigen karakter en filosofie.

CO-WORKING

INTELLIGENTE GEBOUWEN

OPENLUCHTRUIMTEN

Designelementen kunnen om technische redenen worden gewijzigd

UNA PROPUESTA ÚNICA DE ESTILO DE VIDA

RUIMTE VOOR EEN UNIEKE LEVENSSTIJL

Meer dan 100.000 m2 duurzame parken en groene zones, alles wat u nodig hebt binnen handbereik en conciërgediensten voor uw gemak – levenskwaliteit is hier steeds de doorslaggevende factor.

In Higuerón West vindt u het perfecte evenwicht tussen werk en privéleven, met een inspirerende co-workingruimte op loopafstand van uw thuis.

Het complex is met andere woorden ontwikkeld met het oog op iedereen die voor 100% geniet van het leven, werkt en speelt.

WONINGEN

Deze inspirerende leefomgeving met uitzicht op de Middellandse Zee is baanbrekend en uniek, omdat er niet alleen een gloednieuw concept achter zit, maar ook een diepgaand inzicht in de plaatselijke vraag en de opkomende wereldwijde tendensen.

Wij luisteren steeds aandachtig naar de feedback van onze klanten. Daarom ontwierpen onze bekroonde architecten van het New Yorkse bureau Broadway Malyan woningen met een unieke onwerp . Elk appartement voelt aan als een villa, waarin de woonruimte doorloopt op het terras. U hoeft alleen de kamerhoge schuifdeuren open te zetten om de woonruimte te verdubbelen. Zowel binnen als buiten vindt u een loungehoek, eetkamer en keuken, die telkens naadloos in elkaar overvloeien. Deze eenvoudige interactie tussen de woonzones resulteert in een flexibele, open ruimte die ideaal is voor het klimaat en de levensstijl van Zuid-Spanje.

ZIE BESCHIKBAARHEID

Designelementen kunnen om technische redenen worden gewijzigd

DOWNLOAD ONZE BROCHURES

+34 951 83 37 77